Druk- en printwerk volgens de laatste normen

Uw drukwerk is bij ons in goede handen, wij werken met een groot netwerk van gespecialiseerde grafische bedrijven. Zo hebben wij voor elk product de perfecte leverancier, hiermee vervaardigen wij hoogwaardig handels- en promotioneel drukwerk.

We combineren snelle levertijden met een superieure kwaliteit. We staan altijd voor u klaar en adviseren u over de uitgebreide mogelijkheden. Onze kennis, ervaring en netwerk van vakmensen garanderen u zo een optimale service.

briefpapier

Al wordt er steeds meer digitaal gecommuniceerd uw brief- of factuurpapier maakt indruk bij uw klant, ga bij uzelf maar eens na als u een offerte ontvangt van meerdere aanbieders, een professionele uitstraling maakt indruk. Ook verzorgen wij de digitale versie van uw brief- en volgpapier.


visitekaartjes

Wij bieden net even iets meer dan het standaard visitekaartje, met een ontwerp dat naar uw wensen wordt ingericht maken wij een overzichtelijk indeling van de gegevens, het liefst met een kleine gimmick of een bijzonder papiersoort met een spotlaminaat zodat de ontvanger even opkijkt als u het kaartje overhandigd.

enveloppen

De envelop is vaak het eerste contact met de klant, dom dus om hierop te bezuinigen. Enveloppen met en zonder venster kunnen prachtig bedrukt worden, voor uw standaard communicatie met uw logo en adresgegevens maar wilt u aandacht in de brievenbus dan bedrukken wij de enveloppen zelfs aflopend en in full-colour.


werkelijk alles op gebied van drukwerk

Alle formaten posters en flyers, consumptiebonnen, bierviltjes of unieke stickers en zelfs behang met uw eigen ontwerp kunt u bij ons laten bedrukken met uw eigen logo en ontwerp. Bij ons is niets te gek, in de afgelopen jaren hebben wij de mooiste materialen ten volle tevredenheid aan onze relaties geleverd.

Pitstop heeft jarenlang ervaring in print- en drukwerk, niets is ons vreemd.
Vlaggenlijnen, consumptiemunten, een aparte uitnodigingskaart, waardebonnen, etiketten, deurhangers,
makelaarsborden, stickers, behang, magazines en jaarverslagen, te veel om op te noemen.
Neem gerust contact op om te kijken of wij uw wensen werkelijkheid kunnen maken.