Grafische Vormgeving en advies

Uw presentatie begint bij een goed logo en een aansluitende huisstijl die in alle vormen van communicatie gebruikt kan worden, wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen voor bedrijven en instellingen. Daarnaast verzorgen wij graag het volledige vervolgtraject want het is belangrijk om een eenduidige uitstraling te hebben die herkenbaar is. Uw huisstijl komt overal in terug. Alle mogelijk huisstijlproducten kunt u bij ons bestellen, wij zorgen voor de beste kwaliteit en een mooi ontwerp.

 
1GO.jpg

grafische vormgeving

Kleuren, vormen en een stijlvolle typografie zo maken wij van uw ontwerp een unieke mix en ontstaat er een herkenbaar gezicht dat uitstraalt wie u bent en waar u voor staat.

Pitstop verzorgt het ontwerp en de opmaak van talloze communicatie-uitingen. Of het nu gaat om een spandoek voor uw evenement, een mooie bedrijfsbrochure, offertemap of de belettering van uw wagenpark. Wij ontwerpen elk item in lijn met de huisstijl en versterkt u constant de identiteit van uw onderneming.

Heeft u zelf een idee, maar geen mogelijkheid om het uit te werken? Ook dan staan we voor u klaar om het tot in de puntjes te verzorgen.

aahuist.jpg

logo’s en huisstijlen

Een goed logo met bijpassende huisstijl vergroot uw herkenbaarheid, het is de eerste stap van uw onderneming om uit te stralen waar u voor staat. Het gebruik van mooie lettertypes, moderne kleuren en een goed beeldmerk geeft vertrouwen bij uw klanten.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van logo’s en een bijpassende huisstijl. Uw eerste contact met een nieuwe relatie is vaak uw visitekaartje of de envelop met een mooie offerte, belangrijk dus dat de eerste indruk goed is en u serieus genomen wordt als zakenpartner.

Veel van onze relaties ontvangen nog regelmatig complimenten over hun logo en huisstijl en de manier van presenteren.

aaa.jpg

advies en begeleiding

Pitstop adviseert u graag, met onze ruime ervaring en kennis van de markt kunnen wij u het juiste advies geven dat aansluit bij uw wensen. Het logo en de huisstijl moet overal op toepasbaar zijn van de vlag bij uw pand tot de pen die uw relaties ontvangen.

Daarnaast helpen wij u graag bij het maken van een marketing- en communicatieplan, bijvoorbeeld voor de introductie van een nieuw product of dienst. Pitstop denkt net even anders met u mee, verassend en uitdagend met de meest actuele middelen die er op de markt zijn.