Reclame in alle vormen en maten

Pitstop reclame is gespecialiseerd in totaalprojecten waar bij we alle middelen optimaal inzetten.

U bent een professioneel bedrijf en verwacht dat uw uitstraling daar naadloos op aansluit.
Pitstop maakt ieder ontwerp passend binnen uw eigen huisstijl.
Of het nu gaat om een reclamebord of spandoek, autobelettering of gevelreclame.

Ons doel is altijd het perfecte plaatje. Ieder openbaar element, ieder contact op communicatief gebied heeft invloed op de wijze waarop uw toekomstige klant over u denkt. Een verzorgd wagenpark en nette bedrijfskleding zijn bijvoorbeeld prachtige kansen om goed voor de dag te komen! Pitstop regelt graag de belettering van uw auto's of het bedrukken van de kleding. Uiteraard begeleiden we het complete proces rondom de productie. We beschikken over een gevarieerd assortiment werkkleding, in diverse uitvoeringen, kleuren en maten.

 
Rspan.jpg

Spandoeken en vlaggen

Extra aandacht nodig voor uw product of dienst? Met de beste kwaliteit spandoeken van Pitstop creëert u dit snel en simpel. Spandoeken zijn een flexibel middel om in te zetten op verschillende locaties, tijdelijk of permanent. Wij leveren alle gewenste afmetingen in diverse materialen en met of zonder frame.

Laat zien dat u geopend bent en actief meedoet in de markt, met een mooie vlag is dit een simpele en snelle oplossing. Voor uw bedrijfspand, tijdens een beurspresentatie of evenement, vlaggen zijn helemaal hip en in diverse soorten en maten te verkrijgen. Pitstop heeft een ruim assortiment wat naadloos aansluit bij uw uiting.

autobelettering en stickers

Pitstop reclame heeft al talloze voertuigen voorzien van een mooie uitstraling, zo wordt uw voertuig het rijdende visitekaartje en valt u extra op. Wij maken een mooi ontwerp en beletteren uw voertuig met de hoogste kwaliteit folies voor een lange levensduur.

Andere voertuigen, machines en gereedschappen kunnen wij voorzien van uw reclame met een perfecte uitstraling, de ideale versterking van uw imago en uitstraling op elke locatie.

Ook kunnen wij uw bedrijf voorzien van raambelettering uitgevoerd in diverse foliekleuren, een mooi logo boven de balie of een passende tekst in uw winkel of bedrijf geeft net dat beetje extra. Wilt u privacy in kantoren of behandelkamers dan kunnen wij deze blinderen met een speciale mat-glas folie, compleet met uw logo of tekst.

Rab1.jpg
Rgevel.jpg

gevelreclame, zuilen en reclameborden

Laat zien waar u zit, met een goede gevelreclame of zuil valt u op. Wij verzorgen de perfecte uitstraling van uw winkel of bedrijf. Met onverlichte letters en logo’s in bijvoorbeeld acrylraat of RVS kunt u eenvoudig en voordelig laten zien wie u bent. Wilt u liever verlichte letters dan leveren wij doosletters, lichtbakken of gevelreclame voorzien van moderne ledverlichting. Wij regelen ook de vergunningaanvraag, stroomvoorziening en montage.

Vergroot uw naamsbekendheid met een reclamebord, bouwbord of een mooi bord om uw project onder de aandacht te brengen. Pitstop reclame levert borden van klein tot groot. Voor verenigingen bieden wij een compleet pakket met ontwerp en plaatsing.