Voor de beste online presentatie van uw bedrijf

Pitstop reclame is gespecialiseerd in dynamische responsive websites.

Een goede website is het verlengstuk van uw visitekaartje en de optimale mogelijkheid om uw bedrijf, producten en diensten goed te presenteren. Wij bouwen websites die voldoen aan de laatste normen en goed zichtbaar zijn op zowel een mobiele telefoon, tablet en pc.

Wij werken met een éénmalig bedrag voor het ontwerp en de bouw van uw website, daarnaast betaald u maandelijks een vast bedrag voor het basisonderhoud, dagelijkse systeem updates en uw mailverkeer.

 
responsoive.jpg

Internet totaal pakket

Ontwerp en bouw dynamische website in huisstijl tot 10 pagina's
Complete responsive website, geschikt voor telefoon, tablet en pc met banners, fotogallery, contactformulier, Google Maps, sitemap en direct contact button.

Eenmalige kosten € 575,00

technische faciliteiten

Wij hebben de kennis in huis om technisch alles soepel te laten verlopen, van registratie van een domeinnaam, inrichten van e-mailverkeer tot de verhuizing en het aanpassen in de huidige infrastructuur en de installatie binnen uw organisatie.
Met het Content Management Systeem kunt u zelf snel aanpassingen maken.

Eenmalige kosten € 75,00

server.jpg
technic.jpg

webhosting, updates en extra modules

Webhosting en optimalisatie van het systeem waarbij wij dagelijks controleren of uw website goed werkt. Naast Google optimalisatie bieden wij regelmatig nieuwe modules om optimaal in beeld te komen. Hierbij werken wij met abonnement met lage maandelijkse kosten voor een professionele site en technische faciliteiten.

Prijs per maand € 18,75